Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint met 3-1 van De Graafschap


16 december 2004 - Vitesse heeft vanavond in het eigen Gelredome met 3-1 gewonnen van De Graafschap. Lange tijd hadden de gasten door een vroeg doelpunt van Magno de leiding. In de tweede helft stelde Vitesse echter op zaken. Stijn Schaars scoorde vanavond tweemaal.


De Graafschap ging vanavond zeer offensief van start. Al in de eerste minuut was het Magno die voor de 1-0 tekende, daarna waren er nog een aantal mogelijkheden voor de Superboeren. Het bleef echter bij die minieme voorsprong. Vitesse kon hier in de eerste helft nauwelijks iets tegenover stellen, al had het elftal van Edward Sturing wel het balbezit. Alleen een schot van Nicky Hofs kwam dichtbij, het belandde op de lat.

In de tweede helft scoorde Vitesse twee maal in het eerste kwartier. Tot twee maal toe was het Stijn Schaars die voor de treffer zorgde. Zongo ging er na 63 minuten nog met twee keer geel af voordat Amoah negen minuten voor tijd de 3-1 eindstand op het bord zette. Vitesse wint dus opnieuw.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!