Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Julien Escudé blij met Auxerre


17 december 2004 - Niet alleen Feyenoord heeft een speler in de selectie zitten die het moet opnemen tegen landgenoten. Waar Feyenoord het met Basto moet opnemen tegen Sporting Lissabon, ontmoet Ajax het Franse Auxerre. Julien Escudé ontmoet namelijk zijn landgenoten in het dubbele treffen. De Fransman op Ajax.nl: 'Ik hoopte al dat we een Franse club zouden loten"

De verdediger op Ajax.nl: ,,Ik vind het heel speciaal om tegen een Franse ploeg uit te moeten komen. Ik wil de mensen in Frankrijk laten zien wat Ajax kan. Tegen de meesten heb ik wel eens gespeeld. Alleen met Lionel Mathis heb ik in één team gespeeld, dat was in het Franse nationale team onder 21 jaar."
Nogmaals Julien Escudé: ,,Auxerre heeft een heel goede verdediging, met sterke mensen. Dat herinner ik me van een aantal jaar geleden. Maar ze hebben er nu ook een aantal goede aanvallers bij, Bonaventure Kalou bijvoorbeeld. Als we daar spelen, in het kleine stadion van Auxerre, zullen we veel in balbezit zijn. Je begint dan te denken dat ze helemaal niet zo goed zijn. Maar dan ineens zoeken ze de diepte. Ik heb vaak tegen ze gespeeld en gedacht dat we konden winnen, maar uiteindelijk gingen we met een 1-0 nederlaag naar huis. De uitwedstrijd zal dus niet gemakkelijk zijn, concentratie is het sleutelwoord. Maar natuurlijk moeten we van ze kunnen winnen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!