Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax blijft AZ en PSV volgen


19 december 2004 - Ajax kon vanmiddag wel profiteren van het verlies van PSV. De formatie van Ronald Koeman won vandaag met 4-0 in en tegen Groningen. Ajax gaat daarmee de winterstop in met een verschil van slechts vijf punten op AZ en PSV. Ajax was zeker in de eerste helft de betere ploeg, maar scoorde haar goals pas in het laatste half uur van het duel.


De Amsterdammers gingen vanmiddag furieus van start. Goals bleven echter lange tijd uit. Bij rust was het daarom ook nog altijd 0-0. FC Groningen, zonder de Noorse spits Nevland, bood goed weerstand. Dat was ook het geval in de tweede helft waar men enkele goede mogelijkheden kreeg.

Het was echter Ajax wat op voorsprong kwam door een goal van Wesley Sneijder. Binnen twintig minuten scoorden ook nog Mitea en Babel (twee maal) waardoor de Amsterdammers uiteindelijk met 4-0 zouden winnen in Groningen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!