Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gladbach bood tevergeefs op Radomski


1 januari 2005 - Borussia Mönchengladbach heeft een officieel bod uitgebracht op Heerenveen captain Arek Radomski. Voorzitter Riemer van der Velde tegenover Omrop Fryslân: "Ze dachten dat hij bijna gratis was." Radomski staat ook in de belangstelling van VFB Stuttgart, maar de club van trainer Sammer heeft tot dusver alleen contact gehad met de zaakwaarnemer van Radomski.


Hoe hoog het bod van Borussia Mönchengladbach was, wilde Van der Velde niet vertellen. De voorzitter zei wel dat het contract wat hem betreft definitief van de baan is: ,,Ze hebben nu een afgekeurde Belg (Thijs van Trabzonspor) gehaald, dus dan zal het wel klaar zijn.'' VfB Stuttgart heeft wel contact gehad met de zaakwaarnemer van Arek Radomski, maar (nog) geen bod uitgebracht. Dat betekent dat Radomski, zoals het nu lijkt, ook na de winterstop voor SC Heerenveen speelt.


Over de belangstelling voor andere spelers wilde Van der Velde niet het meeste zeggen: ,,Spelers die weg willen, mogen op onze voorwaarden vertrekken.'' Dat geldt dus ook voor Stefan Selakovic, die in de belangstelling staat van een handvol Scandinavische clubs. ,,Sella twijfelt'', aldus Van der Velde. ,,Hij wil wel weer in Zweden voetballen, maar hij wil ook op niveau blijven voetballen. Daar is hij nog niet helemaal helder in.'' (www.abelenstra.com)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!