Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eerste training voor Angelos Charisteas


4 januari 2005 - Vanmorgen raakte Angelos Charisteas zijn eerste ballen in het trainingsoutfit van AFC Ajax nabij de Amsterdam ArenA. De opvolger van Zlatan Ibrahimovic krijgt nummer 9 en wil graag laten zien wat hij kan bij Ajax. Charisteas op Ajax.nl ' Maar ik wil op het veld antwoorden. Daar wil ik laten zien wat ik kan'.


Algemeen directeur Arie van Eijden sprak zelfs van de 'spits op die Ajax zat te wachten'. Koeman liet weten dat de Griek wel gewend is in een driepuntsaanval, mede omdat zijn nationale team zo voetbalt: 'Daarnaast weet hij hoe het is om met drie man voorin te spelen, want Griekenland voetbalt wl op die manier'.

Charisteas is zelf ook optimistisch en spreek zelfs al over prijzen op Ajax.nl: 'Ajax is een topclub. Het stadion is groots en ik denk dat ik met de club titels kan winnen. Hoeveel doelpunten ik dan maak, ga ik niet zeggen. Dat is niet het allerbelangrijkste. Dat is winnen', aldus de nieuwe aanwinst. (www.ajaxshowtime.com)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!