Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geoffrey Claeys niet naar De Graafschap


17 januari 2005 - Geoffrey Claeys heeft geen contract weten te verdienen bij De Graafschap. De 30 jarige verdediger van het Belgische Excelsior Moeskroen was afgelopen week op proef bij de Superboeren. Claeys speelde eerder voor Feyenoord en Anderlecht, daarnaast kwam hij meerdere malen in actie voor het Belgische nationale team.


“Dit besluit is genomen na overleg met de technische staf en adviseur Leo Beenhakker. Wij zien in Claeys niet de speler met de kwaliteiten die wij voor die positie zoeken.”, aldus manager Johan Tukker op de website van De Graafschap.

Overigens meldt De Graafschap op haar website ook dat het Italiaanse Lecce zich nog niet heeft gemeld voor Gary de Graef. Er zouden wel contacten zijn tussen de Serie A club en de Belgische speler, maar dus nog niet tussen beide clubs. De Graafschap wil de speler overigens niet laten gaan mocht het tot concrete interesse komen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!