Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lierse coach Paul Put in beeld bij Roda JC


19 januari 2005 - Lierse coach Paul Put staat hoog op het verlanglijstje van Roda JC om de nieuwe coach van de Limburgers te worden, zo meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad. Put is in beeld gekomen bij Roda JC nu Huub Stevens zo goed als zeker bij FC Koln blijft. Stevens hoopt met zijn Duitse werkgever te promoveren en nog een keer als coach actief te zijn in de Bundesliga.

Buiten Put blijven overigens ook de Belgische bondscoach Aimé Antheunis en Borussia Dortmund coach Bert van Marwijk kandidaten bij Roda JC. De Limburgse club gaf enkele weken geleden aan het aflopende contract van trainer Wiljan Vloet niet te willen verlengen. Mogelijk dat er nog wel een andere functie voor Vloet in de Roda organisatie is weggelegd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!