Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV en Koolhof uit elkaar


19 januari 2005 - AGOVV Apeldoorn kan op zoek naar een nieuwe coach. De Gouden Gids Divisieclub zal het contract met coach Jurrie Koolhof en dienst assistent Bert van Sas niet verlengen. De club benadrukt dat er nog niet gesproken is met mogelijke vervangers aangezien ze eerst duidelijkheid wilde verschaffen aan het huidige duo.

Koolhof en Van Sas zijn al bezig aan hun tweede seizoen bij AGOVV. ,,Wij zijn toen een contract voor twee seizoenen aangegaan en de samenwerking is prima bevallen”, aldus directeur voetbalzaken Ted van Leeuwen op de website van AGOVV. ,,Met hen hebben we op sportpark Berg en Bos een goede basis gelegd, maar het wordt tijd om het op een andere manier te proberen. Dat recht heeft een club, zoals trainers ook het recht hebben om een nieuwe start te maken. Het werd tijd voor nieuw leven in de club.” AGOVV verwacht niet voor maart een vervanger te hebben gevonden.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!