Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ponk nieuwe doelman De Graafschap


20 januari 2005 - René Ponk is de nieuwe doelman van De Graafschap. De 33 jarige doelman verruilt per direct FC Utrecht voor de Superboeren, zo meldt RTV Utrecht. Ponk maakt waarschijnlijk al komende zaterdag in het thuisduel van De Graafschap tegen Roda JC zijn debuut. De doelman tekende in Doetinchem een contract voor 2,5 seizoen.


Ponk werd in de zomer van 2003 bij het vertrek van Harold Wapenaar naar het Engelse Portsmouth eerste doelman van FC Utrecht. Een seizoen later verloor hij zijn plaats achter aan Joost Terol. Doordat Terol dit seizoen lange tijd uit de roulatie is geweest, pakte Ponk ook dit seizoen nog regelmatig zijn wedstrijden in het eerste elftal mee. Utrecht werkt mee aan een transfer maar is zelf nog wel op zoek naar een reservekeeper.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!