Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jos Hooiveld al weer terug naar Nederland


20 januari 2005 - De proefstage van Jos Hooiveld bij het Schotse Livingston was al afgelopen, voordat er goed en wel een begin gemaakt was. De oorzaak: het weer in Schotland. 'Livi'-manager Richard Gough had een aantal trainingen en oefenwedstrijden op het programma gezet om Hooiveld en een handvol andere proefspelers aan het werk te zien. De wedstrijden tegen Kilmarnock en St Mirren werden echter vanwege het slechte weer afgelast. Een aantal proefspelers, waaronder Jos Hooiveld, is daarom weer naar huis gestuurd.


,,Ik wil ze zien spelen voor ik iemand een contract aanbied'', zegt Gough op scotsman.com. ,,Het heeft geen zin om iemand aan te trekken omdat hij het in het verleden goed heeft gedaan.'' Volgens Gough was het onmogelijk om op korte termijn wedstrijden te spelen: ,,Het weer is echt vreselijk geweest deze week en de proefspelers zijn daarom weer naar huis. We hebben helemaal niets kunnen doen. Ik weet dat het januari is, maar nu is het wel heel erg slecht.'' De trainer wil Hooiveld nog wel aan het werk zien, maar vraagt zich ook af of het later deze maand nog mogelijk is om de verdediger weer naar Schotland te halen. (www.abelenstra.com)


Jos Hooiveld komt bij SC Heerenveen sinds de komst van Gertjan Verbeek niet meer aan spelen toe en mag van de club vertrekken. Livingston speelt in de Schotse Premier League en staat daarin op de laatste plaats.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!