Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Telegraaf: Ugur Yildirim kiest voor Oranje


22 januari 2005 - Volgens De Telegraaf kiest Ugur Yildirim ervoor om voor het Nederlands elftal uit te komen. Vanavond maakt de speler van SC Heerenveen zijn keuze officieel bekend. Yildirim moest kiezen tussen het gevoel (Turkije) en het verstand (Nederland). Het lijkt dus het verstand te worden. Vertegenwoordigers van SC Heerenveen spraken eerder al hun voorkeur uit voor het Nederlands elftal. De wijze van voetballen zou beter bij de speler passen en bovendien zou Yildirim minder vaak lang op reis zijn.


Ugur Yildirim had twee uitnodigingen op zak. Een voor de interland Engeland - Nederland en een voor de wedstrijd Turkije - TunesiŽ. Beide wedstrijden worden gespeeld op 9 februari. De keuze van Oege groeide in zowel Nederland als Turkije uit tot een nationale discussie. De speler overwoog zelfs nog om zichzelf nog wat meer tijd te gunnen en beide aanbiedingen naast zich neer te leggen. Drie spelers van SC Heerenveen kwamen tot nu toe uit voor het Nederlands elftal: Abe Lenstra, Germ Hofma en Jeffrey Talan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!