Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geoffrey Meye naar Stormvogels Telstar


24 januari 2005 - Geoffrey Meye speelt de rest van het seizoen voor Stormvogels Telstar. De verdediger van FC Den Bosch moet bij de Gouden Gids-divisieclub de naar FC Groningen vertrokken Gibril Sankoh vervangen. Meye kwam bij FC Den Bosch nauwelijks aan spelen toe en was bij de komst van Steve Olfers al helemaal overbodig geworden.


Geoffrey Meye gaat dus de rest van het seizoen op huurbasis spelen voor Stormvogels Telstar. Alleen een medische keuring kan nog roet in het eten gooien. De huidige coach van Stormvogels Telstar had Meye in het seizoen 2000/2001 onder zijn hoede bij FC Den Bosch en liet hem toen ook debuteren. De 22 jarige verdediger speelde al 56 duels voor FC Den Bosch maar lijkt niet te hoeven rekenen op een nieuw contract bij de Brabantse club. Het contract van Meye loopt aan het einde van het seizoen af.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!