Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax laat Maxwell niet gaan


24 januari 2005 - Chelsea heeft tevergeefs geprobeerd Maxwell over te nemen van Ajax, zo meldde Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen vandaag in het RTL 5 programma Voetbal Insite: De nabeschouwing. Ajax staat wel open voor een vertrek van de linksback komende zomer. Naast Chelsea zouden ook enkele Italiaanse topclubs belangstelling hebben.


Maxwell heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2006. De Amsterdammers willen de Braziliaan dan ook komende zomer verkopen om zodoende een transfervrije aftocht te voorkomen. Maxwell zelf heeft geen problemen om nog een half jaar in Amsterdam te blijven.

Derksen meldde verder nog dat Tottenham Hotspur zich heeft gemeld bij Excelsior voor Mounir Elhamdaoui. Eerder klopte Blackburn Rovers en NEC al tevergeefs aan voor de aanvaller. Elhamdaoui traint 1 keer in de week mee met de selectie van Feyenoord. Daarnaast meldde Derksen dat zowel RKC als Willem II interesse hadden in Ole Tobiasen van AB Kopenhagen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!