Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tottenham en Excelsior eens over Elhamdaoui


25 januari 2005 - Tottenham Hotspur en Excelsior zijn het eens geworden over de transfer van Mounir Elhamdaoui. De 20 jarige Rotterdammers moet het zelf nog wel eens worden met de Premiershipclub maakt dat lijkt slechts een formaliteit. Elhamdaoui had bij Excelsior nog een doorlopend contract en trainde 1 keer in de week mee met de selectie van Feyenoord. Het is daarom ook opvallend te noemen dat Elhamdaoui naar de Spurs lijkt te gaan.


Feyenoord lijkt niet voldoende overtuigd van de kwaliteiten van Elhamdaoui. Weliswaar is de aanvaller opgeleid door Excelsior maar zoals bekend zijn er nauwe banden tussen de beide clubs. Een overgang van Elhamdaoui naar Feyenoord was in de winterstop zelfs nog een optie na het vertrek van Thomas Buffel naar Glasgow Rangers.

Elhamdaoui vertrekt nu dan naar Tottenham Hotspur. Eerder klopten Blackburn Rovers en NEC tevergeefs aan bij Excelsior voor de aanvaller. Frank Arnesen en Martin Jol zien een grote toekomst weggelegd voor de speler van Jong Oranje. Elhamdaoui speelde voor Excelsior 74 competitieduels en scoorde 32 maal. Doordat Elhamdaoui nu naar Tottenham vertrekt, zal ex-Ajax speler Ahmed Mido Hossam niet naar Londen vertrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!