Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil door met Edward Sturing


26 januari 2005 - Vitesse wil door met Edward Sturing. De 41 jarige coach is bezig aan zijn eerste volledige seizoen bij de Arnhemse club en sprak gisteren voor het eerst met Vitesse over een nieuw contract. "We hebben een eerste, oriŽnterend gesprek gehad over de toekomst. Bij beide partijen is sprake van een positieve grondhouding, zoals dat zo mooi heet," zei Paul van der Kraan, de algemeen directeur van Vitesse in De Gelderlander.


Vitesse is zeer tevreden over Sturing. Op dit moment staat de club op een zesde plaats in de Holland Casino Eredivisie, Europees voetbal lonkt dus opnieuw voor het elftal van Edward Sturing. "Op zich gaat het nu goed met de club", legt technisch manager Jan Streuer in De Gelderlander uit. "Het publiek is positief, net als de pers. Wij als club zijn ook tevreden over hoe het nu gaat. We moeten proberen een goed gevolg te geven aan de huidige situatie en we hebben een goed gevoel bij deze trainer."

"Ik ben in principe nog niet klaar met Vitesse", zegt Sturing In De Gelderlander. "Dit is mijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer en ik denk dat er nog rek in zit. Ik vind het een uitdaging om met Vitesse op alle fronten helemaal terug te komen." In de komende weken zullen er nog een aantal gesprekken volgen die uiteindelijk zullen moeten leiden tot een nieuwe verbintenis.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!