Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II huurt Smit van PSV


27 januari 2005 - Willem II zal voor de rest van het seizoen Arvid Smit huren van PSV. Smit kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Eindhovense formatie, PSV was dus wel happig op de speler te verhuren. Smit staat in Eindhoven nog tot de zomer van 2007 onder contract maar er is weinig toekomstperspectief voor de 24 jarige middenvelder.

Smit werd in de winterstop van het seizoen 2001/2002 door PSV aangetrokken, direct werd hij verhuurd aan De Graafschap. Ook het seizoen dat volgde speelde de middenvelder voor de Superboeren. Afgelopen seizoen werd de speler verhuurd aan FC Groningen. Smit mocht terugkomen naar Eindhoven maar kwam opnieuw niet aan speelminuten. Dit seizoen speelde de middenvelder in competitieverband nog geen enkele minuut. Nu krijgt Smit de kans bij Willem II zich verder te ontwikkelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!