Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC contracteert Maceo Rigters


27 januari 2005 - Het gaat snel met Maceo Rigters. De aanvaller kwam afgelopen zomer als amateur over van SC Heerenveen naar FC Dordecht. In het Rijnmond gebied was hij wisselspeler totdat Dennis de Nooijer een blessure kreeg. Rigters pakte zijn kans en was inmiddels niet meer weg te denken uit het elftal, al was het de laatste duels als linksbuiten. Nu heeft NAC hem per direct aangetrokken als nieuwe aanvaller.

Maceo Rigters was inmiddels clubtopscorer van FC Dordecht met acht goals uit zeventien duel. De 22 jarige aanvaller vertrekt nu dus naar NAC Breda, die gisteren zich wist te kwalificteren voor de kwartfinale van de Amstel Cup. Rigters tekende een contract voor 4,5 seizoen. NAC neemt met het aantrekken van Rigters waarschijnlijk al een voorschot op het vertrek van Ali Boussaboun komende zomer naar Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!