Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag laat Platvoet naar VVV gaan


29 januari 2005 - Rik Platvoet gaat spelen voor VVV Venlo, zo kan VoetbalPlus.nl exclusief onthullen. ADO Den Haag en VVV Venlo zijn het op grote lijnen eens over een overgang, een paar kleine formaliteiten moeten nog wel worden besproken. De transfer zal in ieder geval voor maandagavond, wanneer de internationale transfertermijn sluit, zijn afgerond. ADO Den Haag zal namelijk een dezer dagen zelf ook een spits presenteren.

VVV Venlo was al lange tijd geintresseerd in Platvoet. ADO Den Haag hield Platvoet echter aan zijn contract omdat men zelf op zoek is naar een aanvaller. Hierover is nog altijd geen duidelijkheid, maar aangeomen mag worden dat ook dit voor het verstrijken van de transfertermijn in orde komt. Platvoet nam vandaag al afscheid van zijn ploeggenoten van ADO Den Haag. De 29 jarige aanvaller speelde 224 duels in het betaald voetbal en scoorde 89 maal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!