Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jan Vennegoor of Hesselink leidt PSV de weg


30 januari 2005 - PSV had vandaag weinig moeite met RKC Waalwijk. In Waalwijk werd het 4-1 voor het elftal van Guus Hiddink. Ondanks wat de uitslag doet vermoeden speelde PSV allesbehalve groots. Het elftal oogde slap en stond zelfs nog enige tijd op achterstand door een doelpunt van Rick Hoogendorp. Uiteindelijk kantelde het duel in het voordeel van PSV. Jan Vennegoor of Hesselink scoorde driemaal.


PSV begon het duel zwak. Het was ook niet verwonderlijk dat Rick Hoogendorp de thuisploeg op voorsprong bracht. PSV kon namelijk nauwelijks indruk maken. Onder aanvoering van aanvoerder Mark van Bommel die vandaag voor drie assists zorgde ging PSV uiteindelijk toch nog langs RKC.

Bij rust stond het het al 2-1 voor PSV door doelpunten van DaMarcus Beasley en Jan Vennegoor of Hesselink. In de twwede helft opende PSV opnieuw zwak. Robert Fuchs kreeg nog een grote mogelijkheid namens RKC. Een afstandsschot belandde echter op de lat. Daarna was PSV wakker geschut en won vrij eenvoudig van RKC. Jan Vennegoor of Hesselink wist twee maal van dichtbij ('70 en '82) op aangeven van Van Bommel te scoren. PSV wint dus en blijft koploper in de holland Casino Eredivisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!