Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tony Vidmar keert terug naar NAC


31 januari 2005 - NAC Breda hoopt zich nog te kunnen versterken met Tony Vidmar. De Australische verdediger was tussen 1995 en 1997 ook al actief voor NAC en keert nu mogelijk terug. Er ligt volgens het Algemeen Dagblad een contract voor anderhalf jaar klaar voor de inmiddels 34 jarige Vidmar. Momenteel komt de speler uit voor Cardiff City uit de Championship (First Division)


Vidmar begon zijn loopbaan bij Adelaide. Na goed spel in de Australische competitie verdiende hij een t ransfer naar Europa. Vidmar ging spelen voor Germinal Ekeren om die club uiteindelijk in de zomer van 1995 te verruilen voor NAC. Twee goede seizoenen in Breda leverde hem een transfer op naar Glasgow Rangers. Het werd een succes in Glasgow: 3 keer kampioen, 3 keer de beker en ook nog eens twee maal de League Cup.

Na vijf seizoenen Glasgow Rangers ging Vidmar spelen voor Middlesbrough. In de Premier League ging het allemaal een stuk minder en kwam Vidmar nauwelijks aan spelen toe. Zijn aanwezigheid bij Middlesbrough bleef zodoende ook slechts bij 1 seizoen. Cardiff City kwam als geroepen. Vidmar speelde vorig seizoen bijna vijftig duels voor Cardiff en maakt een grote indruk. De verdediger werd door de supporters van Cardiff uitgeroepen tot beste speler van het seizoen. NAC kon door het bereiken van de kwartfinale van de Amstel Cup nog iets doen op de transfermarkt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!