Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse praat opnieuw met Fränkel


31 januari 2005 - Vitesse gaat opnieuw om de tafel zitten met Purrel Fränkel. De linksbenige speler die momenteel door Vitesse coach Edward Sturing wordt ingezet als linksbuiten heeft een aflopende contract in Arnhem. Eerder legde Fränkel een nieuw drie-jarig contract naast zich neer. De speler zou te veel achteruit gaan op zijn huidige salaris.


"Vitesse heeft zich vorige week opnieuw bij mijn zaakwaarnemer gemeld, ik verwacht dat we snel weer om de tafel gaan zitten. Dan zal ik wel horen of ze met een nieuwe aanbieding komen", vertelde de speler tegenover dagblad De Gelderlander.

"We proberen hem voor onze begrippen een goed contract aan te bieden", zegt Jan Streuer, technisch manager van Vitesse in De Geldelrander. "We weten precies wat we kunnen. Dan is het vervolgens ja of nee. De onderhandelingen verlopen overigens in een goede sfeer." Fränkel hoopt altijd nog een keer in het buitenland te kunnen spelen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!