Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wiljan Vloet heeft eindelijk een extra spits


31 januari 2005 - De transfer van Youssef Sofiane naar Roda JC is rond. Gisteren kwam VoetbalPlus.nl al met het nieuws dat beide clubs eruit waren. Er werden dus al weinig problemen verwacht, Sofiane moest vandaag alleen nog de medische test doorstaan. De speler komt transfervrij over van de Championship club naar Roda, wel heeft men een onbekend percentage bedongen op een eventuele doorverkoop.

De 20 jarige aanvaller hoopt in Nederland zijn voetballoopbaan nieuw leven in te blazen. Sofiane werd enkele seizoenen geleden als een groot talent door West Ham United aangetrokken van het Franse Lille. Bij het binnenhalen van de speler sprak de Londense club zelfs over de transfer van 'Thierry Henry 2'. Het verhaal is bekend, Sofiane kwam nauwelijks aan spelen toe bij 'The Hammers'. De Franse aanvaller was al enkele dagen op proef bij Roda JC en zal bij de club de concurrentie aan moeten gaan met Kone en Cristiano. Roda JC denkt zo de scherpte bij de aanvallers te verbeteren.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!