Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pontevedra verlost Zwolle van Yobo


31 januari 2005 - FC Zwolle is eindelijk verlost van de Nigeriaan Yobo. De verdediger, met overigens ook een Frans paspoort, kwam dit seizoen niet in actie en Zwolle was al langer op zoek naar een club die de speler wilde overnemen. Yobo zou op de begroting drukken. Het Spaanse Pontevedra C.F uitkomend in de Segunda Division neemt de speler nu transfervrij over van FC Zwolle.

Yobo werd in de zomer van 2003 door Zwolle aangetrokke na een succesvolle oefenstage. De verdediger kon echter in competitieverband nooit laten zien een versterking te zijn. Yobo speelde in totaal 21 maal in de hoofdmacht van Zwolle. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie. Yobo had nog een contract tot het einde van het seizoen bij Zwolle.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!