Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robin Nelisse vertrekt bij AZ


31 januari 2005 - Robin Nelisse vertrekt aan het einde van het seizoen bij AZ. De 27 jarige aanvaller heeft de club laten weten geen interesse te hebben in een langer verblijf in Alkmaar. Nelisse heeft een aflopend contract en kon een nieuwe verbintenis tekenen. Na enige tijd bedenktijd heeft de aanvaller die eerder uitkwam voor Feyenoord en Cambuur Leeuwarden deze aanbieding naast zich neergelegd.

Robin Nelisse verwacht ook komend seizoen weinig speelkansen. De aanvaller wordt voornamelijk gebruikt als invaller. Nelisse is al weer bezig aan zijn vijfde seizoen in Alkmaar. Nelisse speelde tot dusver 191 duels in het betaald voetbal en scoorde 61 keer. Voor de aanvaller zou voldoende belangstelling staan inclusief van enkele subtoppers uit de Holland Casino Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!