Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mirano Carilho op proef bij Livingston


1 februari 2005 - Mirano Carilho probeert de komende dagen een contract te verdienen bij Livingston, de rode lantaarndrager van de Schotse Premier League. Carilho zit zonder club nadat De Graafschap onlangs zijn doorlopende verbintenis afkocht. Eerder probeerde Heerenveen speler Jos Hooiveld tevergeefs een contract te verdienen bij de Schotse club.


De club was na een oefenstage in twee bedrijven niet heel erg onder de indruk van Hooiveld. Het eerste deel van de stage viel letterlijk in het water. Het weer in Schotland was zo slecht dat trainen en spelen niet mogelijk was. Hooiveld keerde afgelopen week terug naar Schotland om het nog eens te proberen en speelde mee in een wedstrijd tegen St Johnstone. Manager Richard Gough vond na afloop van dat duel niet dat Hooiveld een contract verdiende en stuurde hem terug naar Nederland. Bij SC Heerenveen mag Hooiveld vertrekken, omdat hij sinds de komst van trainer Gertjan Verbeek nauwelijks speeltijd krijgt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!