Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oude Kamphuis vertrekt bij Schalke


1 februari 2005 - Niels Oude Kamphuis vertrekt deze zomer bij Schalke '04. Onze landgenoot werd het niet eens over een nieuw contract mede doordat de speler door Schalke wordt gezien als rechtsback, terwijl hij liever op het middenveld wil spelen. Eerder toonde Feyenoord al interesse in de speler, deze zal met dit nieuws alleen maar concreter worden.


Oude Kamphuis verruilde in de zomer van 1999 FC Twente voor Schalke '04. Ook Ajax had toen interesse in de talentvolle speler, maar hij koos voor een avontuur in de Bundesliga. Oude Kamphuis is bezig aan zijn zesde seizoen bij Schalke, de speler is nog altijd een vaste waarde.

De speler, die eenmaal uitkwam voor het Nederlands Elftal, wil naar een club waar hij op het middenveld kan gaan spelen. Feyenoord zou hem deze kans kunnen bieden. De Rotterdammers verwachten namelijk afscheid te moeten nemen van Shinji Ono. De Japanner heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, Feyenoord hoopt de speler zodoende over een aantal maanden te verkopen om zo in ieder geval nog een transfersom te ontvangen. Ongetwijfeld zullen er nog verschillende andere clubs komen voor Oude Kamphuis.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!