Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Elshot doorstaat medische keuring NAC


2 februari 2005 - Kurt Elshot heeft gisteren de medische keuring van NAC Breda doorstaan. Eerder werd de verdediger van FC Groningen het al eens over een vijfjarig contract. Op korte termijn zal zodoende nu het contract worden ondertekend. Elshot komt transfervrij over van FC Groningen waar hij een aflopend contract had. De verdediger was toe aan een nieuwe uitdaging.


Het nieuws werd vandaag gemeld in de wekelijks column van NAC directeur Theo Mommers op de website van de Bredase club. Ook veklaarde Mommers waarom de transfer van Tony Vidmar (Cardiff City) toch niet doorging. 'Helaas is het ons niet gelukt om Tony Vidmar per direct vast te leggen voor NAC. In eerste instantie gaf zijn huidige club hem vrij, daarna kwamen wij tot overeenstemming met Tony. Helaas trok zijn club op het laatste moment de eerdere vrijgave weer in. Wij zullen in de komende periode bekijken of we Tony voor het komende seizoen kunnen vastleggen.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!