Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen nieuw contract voor Kim Christensen


3 februari 2005 - Kim Christensen zal deze zomer geen contractverlenging tegemoet kunnen zien bij FC Twente. "Kim brengt niet wat we van hem verwacht hadden" aldus technisch directeur Johan Plageman in Twentsche Courant Tubantia. "Met N'Kufo, Afonso en Culina hebben we al drie spelers die in de spits kunnen spelen, in de toekomst verwacht ik niet dat we Kim nog nodig hebben, zeker niet voor het bedrag waarvoor hij op de loonlijst staat."

Christensen werd bij de competitiehervatting teruggezet naar Jong FC Twente. Hij keerde te zwaar terug van het winterreces en dat was de spreekwoordelijke druppel voor trainer Rini Coolen. In 2003 nam Twente de Deense aanvaller transfervrij over van Hamburger SV waar hij een aflopend contract had. Sindsdien heeft hij nooit structureel een basisplaats kunnen veroveren, enkel als invaller deed hij van zich spreken (www.fctwente.net)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!