Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ono en Leonardo weer bij selectie Feyenoord


3 februari 2005 - Feyenoord coach Ruud Gullit heeft Shinji Ono, Patrick Paauwe en Leonardo opgenomen in zijn selectie tegen De Graafschap, komende vrijdag. Leonardo stond sinds maart 2003 langs de kant, in een compeittieduel tegen Volendam scheurde hij zijn voorste kruisband af. Patrick Mtiliga en Salomon Kalou zijn niet fit genoeg om komende vrijdag mee te spelen.


Shinji Ono ondervindt geen hinder meer van zijn enkelkwetsuur. De Japanner is in zijn vaderland geopereerd aan zijn enkel, nadat hij al langere tijd last van zijn enkel had. Sinds een week traint Ono weer mee met de groep.

Leonardo is langer uit de roulatie geweest. Hij scheurde in in maart 2003 tegen Fc Volendam zijn voorste kruisband af. Sinds de winterstop kan de Braziliaan weer voluit trainen en speelde hij al twee keer eerder mee met Jong Feyenoord. Nu maakt hij weer voor het eerst sinds bijna 2 jaar deel uit van de selectie. Of Leonardo gelijk zal spelen is nog maar de vraag, al zou het een goede vervanger zijn voor de kwakkelende Romeo Castelen.

Smaakmaker Salomon Kalou kan niet spelen tegen De Superboeren. De aanvaller heeft nog te veel last van zijn lies. In de Kuip scoorde Salomon Kalou nog zijn eerste officiele doelpunt voor Feyenoord, toen Feyenoord voortvarend aan dit seizoen begon en met 6-1 van De Graafschap won.

Kan De Graafschap stunten tegen Feyenoord? De Superboeren versterkten zich vlak voor het verstrijken van de transfertermijn nog met Ricardo Sousa van Hannover '96. De Portugees zal direct in de basis starten. Een kolkende vijverberg zal morgen het toneel zijn van zijn debuut. Feyenoord is morgen natuurlijk de favoriet met 1,52 maal je inzet. Voor De Graafschap is dat bij winst 5,30. Een gelijkspel levert 3,70 op. Denk jij te weten wat het resultaat wordt, win dan geld! Door de samenwerking van MrBookmaker.com en VoetbalPlus.nl kan je nu 3 keer gratis 1 euro wedden! Profiteer nu: MrBookmaker.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!