Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen moet Edman betalen


4 februari 2005 - Erik Edman heeft zijn gelijk gekregen voor de arbitragecommissie van de KNVB. De verdediger die afgelopen zomer de overstap maakte van SC Heerenveen naar Tottenham Hotspur was van mening nog tekengeld te krijgen van de Friezen. De Zweedse linksback eiste ruim 300.000 euro, uiteindelijk heeft de arbitragecommissie hem 180.000 euro toegewezen. Daarnaast zal Heerenveen de proceskosten moeten betalen.

SC Heerenveen had bij de transfer van Edman naar Tottenham Hotspur gebruik gemaakt van externe FIFA-agenten. Van de transfer van ruim 2,4 miljoen euro ging ruim 700.000 euro naar de heren Rodger Linse en Vlado Lemic. Zowel Edman als zijn zaakwaarnemer Ljung, die al 200.000 euro kreeg als commissie, wisten niets van de tussenkomst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!