Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Elhamdaoui kiest voor Marokko


5 februari 2005 - Mounir Elhamdaoui heeft voor het Marrokaanse nationale team gekozen. De speler heeft dat laten weten aan de Nederlandse voetbalbond, de aanvallende middenvelder behoorde al niet meer tot de selectie van Jong Oranje. Elhamdaoui verruilde in de winterstop Excelsior voor het Engelse Tottenham Hotspur.

Niet alleen Elhamdaoui zal voor een ander land gaan uitkomen, ook Youssouf Hersi is dat van plan. Tegenover de BBC liet de speler van Vitesse namelijk weten graag te willen uitkomen voor EthiopiŽ. Op jonge leeftijd vertrok hij samen met zijn ouders uit het Afrikaanse land vanwege de oorlog. Via de jeugdopleiding van Ajax en uitleenbeurten aan NAC en NEC kwam hij afgelopen zomer uiteindelijk terecht bij Heerenveen. Na een half seizoen vertrok de speler al weer naar Vitesse. Hersi is nog nooit in EthiopiŽ geweest maar verwacht daar meer speelkansen te krijgen dan bij het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!