Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint van Heerenveen


5 februari 2005 - AZ won vanavond vrij overtuigend met 3-1 in en tegen Heerenveen. De titelaspiraties blijven zodoende levend. Het elftal van Co Adriaaanse won nog nooit in Heerenveen. Dertien minuten voor tijd maakte Hansson nog gelijk maar Heerenveen pakt terecht nog de drie punten in Friesland.


Stijn Huysegems opende nog voor rust de score. Vier minuten voor tijd stond het 1-0 in het voordeel van AZ. De thuisploeg kon pas dertien minuten voor tijd iets terug doen door een doelpunt van Peter Hansson. In de laatste twee minuten scoorde nog Sektioui en Lindenbergh.

ADO Den Haag nam afscheid van de degradatiezone. In speciale jubileumshirts werd met 2-0 gewonnen van FC Den Bosch. Ferrie Bodde en invaller Edson zorgde voor de treffers. Den Bosch blijft door het resultaar de nummer achttien van de Holland Casino Eredivisiei.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!