Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente stunt in Amsterdam


6 februari 2005 - Ajax is definitief afgehaakt om de race in het kampioenschap. Het elftal verloor vandaag in eigen huis met 2-1 van FC Twente. Julien Escudé had Ajax nog wel op voorsprong gebracht maar daarna liet FC Twente weer eens zien dat Ajax defensief kwetsbaar is. Verschillende malen scandeerde de Ajax fans 'Koeman rot op'. Opnieuw een teleurstellend resultaat nadat vorige week thuis met 0-0 gelijk werd gespeeld tegen ADO Den Haag.


Julien Escudé bracht Ajax zoals gezegd verdiend op voorsprong. Na een aantal maal dichtbij de openingstreffer te zijn geweest, was het de Fransman die voor 1-0 tekende. Ajax vergat daarna door te drukken en een grotere voorsprong te pakken. FC Twente bleef zodoende in de race.

Tien minuten voor rust was het N'Kufo die FC Twente op gelijke hoogte bracht. In de tweede helft was FC Twente de betere ploeg, het elftal kwam echter maar niet op voorsprong. Ajax leek opnieuw te ontsnappen. Na 67 minuten ging Hans Vonk in de fout door slap uit te komen. Via uitblinker Cziommer belandde de bal bij Touma die FC Twente door zijn doelpunt de drie punten gaf. FC Twente won zodoende voor de derde maal in de historie in Amsterdam. De titelaspiraties van Ajax zijn voorbij.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!