Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC vindt spits: Bart van den Eede


9 februari 2005 - NEC heeft dan eindelijk de zo gewenste aanvaller. De club uit Nijmegen is al enige tijd op zoek naar een goede aanvaller die om de Pool Niedzielan zou kunnen spelen. Verscheidene spelers werden afgetest, weer andere kozen voor andere opties. Doordat ook nog eens Frank Demouge lange tijd uit de roulatie zal zijn, moest NEC dus wel iets. NEC huurt nu voor de rest van het seizoen Bart van den Eede van NAC Breda.


Van den Eede werd in de zomer van 2002 door NAC aangetrokken van FC Den Bosch. De Belgische aanvaller had het afgelopen seizoen maar liefst 14 maal gescoord in de Eredivisie en dat nog wel voor een degradant. Zijn tijd bij NAC kan allerminst als succesvol worden betiteld. Van den Eede staat nu drie seizoenen onder contract bij NAC. De aanvaller scoorde slechts twee maal in 36 duels, overigens was de Belg meestal invaller. Vorig seizoen werd de speler verhuurd aan Willem II waar hij zes keer scoorde in 26 duels.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!