Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond: Engeland - Nederland


9 februari 2005 - Vanavond staat de oefeninterland van Oranje in en tegen Engeland op het programma. Bondscoach Marco van Basten lijkt zijn ideale elf voor vanavond te hebben gevonden. Van Basten moet het overigens doen zonder een aantal bekende namen die om verschillende redenen niet inzetbaar zijn.


Spelers die nauwelijks in actie komen bij hun club (Davids) of een blessure hebben opgelopen, zoals bijvoorbeeld Van Nistelrooy, Robben en Sneijder staat vanavond niet aan de aftrap. Van Basten experimenteert ook nog eens met een verjongde verdediging. De enige ervaren kracht is Barcelona speler Van Bronckhorst.

Op het middenveld van Oranje geen Mark van Bommel als verdedigende middenvelder, maar Heitinga. In de aanvaller maakte Yildirim zijn debuut als rechtsbuiten. Door de absentie van Arjen Robben speelt Dirk Kuijt op de andere flank.

Engeland wordt vandaag door de bookmakers gezien als de favoriet voor de zege. Er wordt door MrBookmaker.com 2,15 uitgekeerd. Voor winst van Oranje is dat 3 euro maal je inzet. Een gelijkspel levert 3,20 op. Wed nu 3 x 1 euro gratis: MrBookmaker.com

Vermoedelijke opstelling Nederland: Van der Sar; Kromkamp, Boulahrouz, Mathijsen, Van Bronckhorst; Landzaat, Heitinga, Van der Vaart, Yildirim, Makaay en Kuyt.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!