Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Talpa en NOS in gesprek over samenvattingen


10 februari 2005 - Talpa, de investeringsmaatschappij van John de Mol, is met de NOS in onderhandeling over de samenvattingsrechten zo meldt het Algemeen Dagblad. Het is goed mogelijk dat de NOS gewoon de samenvattingen kan blijven uitzenden op vrijdag en zaterdag, op de tijden die nu ook al worden gebruikt. Op zondag zouden de beelden te zien zijn in Studio Voetbal.

Vertegenwoordigers van de ECV zijn bij de gesprekken aanwezig geweest. De NOS betaalt een bepaald bedrag waardoor de kosten van Talpa worden gedrukt en stelt daarnaast ook haar archief ter beschikking. John de Mol is van plan op vrijdag- en zaterdagavond een familie-avond te maken. Voetbal past hier logischer wijs ook in maar daar zal niet heel de avond mee worden gevuld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!