Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marinus Dijkhuizen naar Excelsior


10 februari 2005 - Ervaring voor het jonge Excelsior. De Rotterdammers hebben zich voor de komende twee jaar verzekerd van de diensten van Marinus Dijkhuizen. De 33 jarige aanvaller speelde de afgelopen drie seizoenen voor TOP Oss. Tussen 1994 en 1996 speelde Dijkhuizen ook al voor de Kralingers.


Excelsior presteert dit seizoen zeer teleurstellend. Een vijftiende plaats is natuurlijk Excelsior onwaardig. De club mistte duidelijk ervaring om de jonge talentvolle spelers aan te sturen, die is nu dus voor volgend seizoen gevonden met Dijkhuizen. Eerder werd Damien Hertog (RBC Roosendaal) al voor het lopende seizoen gecontracteerd. Dijkhuizen speelde eerder voor Cambuur Leeuwarden, FC Utrecht en het Schotse Dunfermline Athletic.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!