Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jos Hooiveld naar FC Zwolle


11 februari 2005 - Jos Hooiveld vertrekt bij SC Heerenveen om voor FC Zwolle te gaan spelen. De 21 jarige verdediger tekende bij de Gouden Gids Divisieclub een contract voor anderhalf seizoen. Hooiveld kwam bij Heerenveen nauwelijks aan spelen toe en probeerde eerder tevergeefs een contract te verdienen bij het Schotse Livingston.


Hooiveld speelde voor Heerenveen dertien duels in de Eredivisie. Dit seizoen kwam de verdediger nog niet in actie. Zwolle coach Hennie Spijkerman op de website van Zwolle over het aantrekken van Hooiveld. “Wij zijn geconfronteerd met de blessure van Remco Schol. Een blessure waar wij heel voorzichtig mee omgaan en dus de termijn van herstel niet feilloos kunnen bepalen. Mede door de transfer van Yobo naar het Spaanse Pontevedra C.F en de naderende sluitende transfermarkt hebben wij de beslissing genomen om Hooiveld aan te trekken. We zien hem als bruikbare versterking en hij past binnen de visie van FC Zwolle.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!