Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en PSV komen niet tot scoren


12 februari 2005 - Ook vandaag viel niet de beslissing in de titelstrijd. AZ en PSV kwamen vandaag in Alkmaar niet tot scoren. Vooral de thuisploeg zocht nadrukkelijk naar de drie punten maar kon ze niet binnenhalen. PSV geloofde het allemaal wel en behoudt door het gelijke spel een marge van twee punten.


In de eerste helft waren er nauwelijks kansen voor beide teams. De kansen die er waren, waren overigens zeer gevaarlijk. Een kopbal van Wilfred Bouma werd van de lijn afgehaald, De Cler trof met een schat de paal.

In de tweede 45 minuten geloofde PSV het allemaal wel en liet AZ komen. Tien minuten voor tijd werden door Co Adriaanse zelfs nog Robin Nelisse en Ali Elkhattabi ingebracht. Ook deze twee spitsen konden AZ niet de drie punten bezorgen. PSV blijft door het resultaat dus koploper met twee punten voorsprong op AZ.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!