Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen wint in Kerkrade


12 februari 2005 - Roda JC lijkt opnieuw naast Europees voetbal te grijpen. Het elftal van Wiljan Vloet verloor vandaag thuis met 3-2 van directe concurrent SC Heerenveen en kan voorlopig plaatsing voor UEFA Cup voetbal vergeten. Mika Väyrynen scoorde namens Heeenveen vandaag tweemaal.


Na een kwartier spelen zette Väyrynen zijn elftal al op voorsprong in Kerkrade. De drie punten kwamen niet meer in gevaar, zeker niet toen de Finse middenvelder ook nog eens de 2-0 maakte na 55 minuten spelen. Sekou Cissé bracht de spanning echter weer terug in het duel door enkele minuten later voor de aansluitingstreffer te zorgen.

Twaalf minuten voor tijd leek de nieuwe Zweed Nilsson het duel uiteindelijk de beslissing door Heerenveen op een 3-1 voorsprong te zetten. Roda scoord in het restant nog wel, drie minuten voor tijd namens verdediger Kah maar het bleek niet genoeg om Heerenveen van de drie punten te weerhouden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!