Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord sloopt Willem II


13 februari 2005 - Opnieuw een zevenklapper voor Feyenoord. Vandaag won het elftal van Ruud Gullit in eigen huis met 7-0 van Willem II. Nicky Hofs scoorde drie maal. Feyenoord speelde bij vlagen groots. Vorige week won Feyenoord al met 7-2 in Doetinchem van De Graafschap. Volgende week speelt men het in en tegen Utrecht, dat kan pas worden bekeken of Feyenoord weer op de goede lijn zit.


Een regelrechte afstraffing vandaag voor Willem II in De Kuip. Ceesay leek nog wel de score te openen in het duel, maar zijn doelpunt werd terecht afgekeurd vanwege buitenspel. Daarna was het alleen maar Feyenoord. Cory Gibbs opende na 21 minuten de score. Uit een vrije trap van Bart Goor kopte de Amerikaanse international binnen.

Nog voor rust werd het 4-0. Nicky Hofs scoorde zeven minuten na de treffer van Gibbs de 2-0. De 3-0 kwam van de voet van Dirk Kuijt. De Katwijker benutte een makkelijk gegeven strafschop, Lazovic werd iets uit balans gehaald. Nicky Hofs zorgde met zijn tweede treffer voor de ruststand.

In de rust haalde Feyenoord coach Ruud Gullit zijn Zweedse rechtsback naar de kant en gaf de jonge Gianni Zuiverloon weer eens speelminuten. Feyenoord begon de tweede helft flitsend en had na vijf minuten spelen al 4 grote mogelijkheden gecreeerd. Het was uiteindelijk Dirk Kuijt die scoorde op aangeven van Danko Lazovic. Na een uur spelen werd door Nicky Hofs met zijn derde treffer voor de 6-0 getekend.

Met nog een half uur op de klok probeerde Willem II een grotere afstraffing te vermijden, Feyenoord ging ook in een lager tempo spelen. Gullit bracht nog wel de lang geblesseerde Leonardo in voor Bart Goor. De Braziliaanse buitenspeler liet met enkele handige acties zien het voetbal nog altijd niet verleerd te zijn. Het was Bruno Basto, die goed doorging, die zorgde voor 7-0. Feyenoord wint dus met grote cijfers en mag nu komende week tegen Utrecht laten zien of men het ook tegen een wat grotere tegenstander kan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!