Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Superboeren drukken Den Bosch verder weg


13 februari 2005 - FC Den Bosch is degradatiekandidaat nummer 1. Het elftal van Henk Wisman scoorde voor de vijfde maal op rij niet en verloor ook nog eens van directe concurrent De Graafschap. Opnieuw liet Den Bosch zien dat men een goed voetballende ploeg is. Doelpunten bleven zoals wel vaker bij FC Den Bosch echter uit. De Graafschap scoorde wel en won met 2-0.


Den Bosch was zeker niet minder dan De Graafschap maar verliest dus wel. Het was misschien wel de laatste kans voor Den Bosch om bij te blijven. Lange tijd leek Den Bosch ook de meeste aanspraak te maken op de drie punten, desondanks bleef ook De Graafschap gevaarlijk.

Uiteindelijk was het twintig minuten voor tijd Van Beukering die De Graafschap op voorsprong bracht. Van Beukering klopte Den Bosch doelman Van Strien, die de voorkeur lijkt te krijgen boven Kris Mampaey. Opnieuw dus FC Den Bosch op achterstand. Gesteund door het trouwe publiek lukte het echter niet meer om op gelijke hoogte te komen. In de slotminuut was het zelfs nog Milan Berck Beelenkamp die de gasten op 2-0 bracht.

FC Den Bosch staat door het resultaat vaster op de achttiende plaats. Het elftal van trainer Henk Wisman heeft tot nu toe 9 punten behaald uit 21 duels. Nummer zeventien RBC heeft 11 punten en De Graafschap inmiddels 14.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!