Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen winnaar bij NEC - ADO Den Haag


13 februari 2005 - Geen winnaar bij het duel tussen NEC en ADO Den Haag. Lange tijd leken de drie punten in Nijmegen te blijven door een treffer van Niedzielan. Het was echter ADO Den Haag die in de tweede helft nog terugkwam. NEC en ADO Den Haag blijven door het 1-1 gelijke spel onderaan bungelen en mogen de middenmoot vergeten.


ADO Den Haag startte goed in Nijmegen en had ook in de beginfase het betere spel. Het was echter NEC dat tegen de verhouding in scoorde. Niedzielan tekende voor de treffer. NEC leefde op en kreeg nog een aantal goede kansen. Zo was nieuweling Bart van den Eede dichtbij de 2-0. De van NAC gehuurde spits trof echter met een kopbal de onderkant van de lat.

In de tweede helft van het duel kwam ADO Den Haag terug. Het was uiteindelijk Roy Stroeve die na 66 minuten spelen voor de gelijkmaker zorgde. In de slotfase van het duel probeerde NEC het nog wel. ADO Den Haag was blij met een puntje. Frans Adelaar zette in de slotfase dan ook nog een extra verdediger in om de 1-1 stand te koesteren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!