Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Scout Manchester United bekeek AZ - PSV


14 februari 2005 - Scouts uit heel Europa waren zaterdagavond aanwezig op de tribunes in de Alkmaarderhout om de topper AZ-PSV te zien. Dat Alemannia Aachen en AS Monaco een afgevaardigde naar Noord-Holland hadden gestuurd was logisch, omdat die clubs binnenkort Europees moeten spelen tegen de Nederlandse titelkandidaten.


Engeland was ruim vertegenwoordigd in Alkmaar. Scouts van Manchester United, Bolton Wanderers en Charlton Atletic waren present. Verder vanuit Duitsland ook een vertegenwoordiger van HSV en vanuit Spanje een scout die namens Deportivo la Coruna op de tribune zat. Het was binnen korte tijd de tweede maal dat hij zich in Alkmaar meldde.

Voor wie de buitenlandse belangstelling op AZ-PSV afkwam is onbekend. ,,Dat wordt er nu eenmaal nooit bijgezegd als een verzoek om een tribuneplaats bij ons wordt ingediend'', aldus een woordvoerder van de Alkmaarse club. (www.forza-az.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!