Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Purrel Fränkel blijft bij Vitesse


14 februari 2005 - Purrel Fränkel blijft dan toch bij Vitesse. De linksbenige speler had een aflopend contract in Arhnem en twijfelde lange tijd over een nieuwe verbintenis. Fränkel tekende een nieuw contract tot de zomer van 2008 bij Vitesse. De speler op de website van Vitesse: "Ik wilde het liefst bij Vitesse blijven, dus wat kan ik me nu nog meer wensen."


Nogmaals Fränkel op de website van Vitesse: “Ik ben tevreden met de uiteindelijke aanbieding van Vitesse. Uit de eerste aanbieding sprak te weinig waardering en de constructie beviel me niet, maar afgelopen zaterdag hebben we lang gesproken en heeft iedereen water bij de wijn gedaan. Toen waren we er gelukkig zo uit. Er was ook interesse van andere clubs, maar die was nog niet concreet. Bovendien wilde ik toch het liefst bij Vitesse blijven, dus wat kan ik me nu nog meer wensen?”

De 28 jarige Purrel Fränkel speelde tot dusver 272 duels in het betaald voetbal, waarin hij drie maal scoorde. De speler werd het afgelopen seizoen omgeturnt van een linksback naar een linksbuiten bij Vitesse. De Arnhemse club nam de speler in de zomer van 2002 transfervrij over van De Graafschap. Eerder speelde de Amsterdammers nog voor Stormvogels Telstar.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!