Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Yakubu wil niet meer naar AZ


15 februari 2005 - Abubakari Yakubu verkiest Olympique Lyon boven AZ. De Ghanese middenvelder zag een overgang naar Alkmaar wel zitten zeker omdat hij wilde werken onder Co Adriaanse. De oefenmeester vertrekt echter bij AZ en met de komst van Van Gaal ziet Yakubu een transfer naar AZ niet langer zitten. Voetbal International hoofdredacteur Johan Derksen meldde dit nieuws in Voetbal Insite.


Yakubu, momenteel door Ajax verhuurd aan Vitesse, ziet nu meer in een overgang naar de Franse kampioen Olympique Lyon. Eerder gaf hij overigens ook aan dat hij best langer bij Vitesse wilde blijven. Vitesse lijkt echter niet de financien te hebben om Yakubu over te kunnen nemen van Ajax.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!