Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Ham wil oogsten bij TOP Oss


15 februari 2005 - Harry van den Ham blijft bij TOP Oss. De 50 jarige Van den Ham wil wat hij zaaide bij de Gouden Gids Divisie-club de komende jaren gaan oogsten. Volgens het Brabants Dagblad hadden onder meer FC Dordrecht en een Belgische club belangstelling getoond voor de diensten van Van den Ham. De oefenmeester blijft echter bij TOP Oss.


Van den Ham is momenteel bezig aan zijn derde seizoen als coach van TOP Oss. Eerder was hij werkzaam als assistent-caoch bij RKC Waalwijk en FC Utrecht. Later trainde hij de amateurs van SHO, vervolgend ging hij in het betaald voetbal werken bij Telstar om uiteindelijk via de amateurs van Holland bij Dordrecht '90 te belanden. Sinds 2002 is Van den Ham nu werkzaam bij TOP Oss.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!