Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Griepvirus teistert AZ


15 februari 2005 - Het is nog allerminst zeker of AZ coach Co Adriaanse komende donderdag bij het UEFA Cup duel tegen Aachen een beroep kan doen op Denny Landzaat en Kenneth Perez. Beide ontbraken vandaag vanwege ziekte (griep) op de training, Landzaat is al vanaf het weekend grieperig. Perez meldde zich vandaag ziek af. Vorig week moest Co Adriaanse zelf al een aantal trainingen vanwege griep aan zich voorbij laten gaan.


Griep teistert dus de AZ-selectie. Er is echter goede hoop dat de wekelijkse uitblinker Landzaat komende donderdag gewoon van de partij is in Duitsland. AZ gaat proberen een goede basis te leggen voor nog een ronde UEFA Cup voetbal. Tegen Alemannia Aachen is die kans zeker aanwezig, de club van onze landgenoot en spits Erik Meijer komt immer uit in de Tweede Bundesliga. De club mag zeker niet onderschat worden, men versloeg eerder dit seizoen bijvoorbeeld al AEK Athene in Griekenland.

Adriaanse kan wel weer een beroep doen op Barry van Galen, die vanwege een rode kaart in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord, de afgelopen weken niet aan spelen toekwam. Voor de 'geniale gek' lijkt echter alleen maar plaats in het elftal wanneer Landzaat definitief afhaakt. Anders zal Adil Ramzi opnieuw achter de spitsen spelen. Mocht Landzaat uitvallen, dan zal Ramzi als rechtshalf komen te spelen en zal er wel plaats zijn voor Van Galen.

AZ wordt overigens donderdag als de favoriet gezien tegen Aachen. Voor winst wordt 1,95 maal je inzet uitgekeerd door MrBookmaker.com. Voor Aachen, die het in het stadion van FC Koln moet opnemen tegen AZ, is dat 3,40. Een gelijkspel levert bij de bookmaker eveneens 3,40 maal je inzet op. Wed 3 x 1 euro gratis en win dus geld met VoetbalPlus.nl en MrBookmaker.com: klik hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!