Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verhuurt Csaba Fehér aan oude club


15 februari 2005 - PSV verhuurt Csaba Fehér voor de rest van het seizoen aan het Hongaarse Újpesti TE. De Hongaarse middenvelder werd afgelopen zomer door PSV overgenomen van NAC Breda maar kon geen basisplaats bemachtigen. De 29 jarige speler kwam zelfs nauwelijks in de plannen voor van trainer Guus Hiddink en behoorde regelamtig niet eens tot de wedstrijdselectie.


Fehér speelde eerder al drie seizoenen voor Újpesti TE tussen 1996 en 1999. Verbroedering Geel nam de speler toen over, maar al snel keerde hij terug naar Hongarije om daar te gaan spelen voor MTK Boedapest. Henk ten Cate namelijk hem in de zomer van 2000 mee naar NAC Breda. In vier seizoenen Bredase dienst speelde de middenvelder 118 duels.

Afgelopen zomer toonden zowel Feyenoord als PSV interesse in de speler, uiteindelijk koos hij voor de Eindhovense aanbieding. Voor PSV speelde Fehér dit seizoen pas vier competitieduels, waarvan twee als invaller. Újpesti TE staat in de Hongaarse competitie op een vierde plaats met negen punten achterstand op koploper Ferencváros.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!