Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Aston Villa toont belangstelling voor Kromkamp'


15 februari 2005 - Volgens Engelse bronnen, waaronder Sky Sports, heeft Aston Villa interesse in AZ verdediger Jan Kromkamp. De speler maakte een goede indruk in de oefeninterland Engeland - Nederland (0-0) vorige week woensdag. Eerder onderhandelde het Spaanse Valencia al met AZ over de 24 jarige verdediger. De onderhandelingen liepen toen spaak op de vraagprijs van AZ.


Het lijkt er ook niet op of er iets is veranderd aan de vraagprijs van AZ. De Alkmaarders zullen alleen maar spelers laten gaan tegen de hoofdprijs en zich mogelijk alleen nog maar versterken. Kromkamp heeft in relatief korte tijd naam gemaakt in Europa. Verschillende clubs zien in hem een toekomstig topspeler die kan uitgroeien tot een van de beste rechtsback van Europa.

Ondertussen meldt AZ via haar officiele website dat men het aflopende contract met Michael Buskermolen met 1 seizoen heeft verlengd. De 32 jarige speler is inmiddels al weer 15 jaar actief in de Alkmaarderhout en speelde al 447 competitieduels voor AZ. Dit seizoen kwam Buskermolen 14 maal in actie.

AZ wordt overigens donderdag als de favoriet gezien tegen Aachen. Voor winst wordt 1,95 maal je inzet uitgekeerd door MrBookmaker.com. Voor Aachen, die het in het stadion van FC Koln moet opnemen tegen AZ, is dat 3,40. Een gelijkspel levert bij de bookmaker eveneens 3,40 maal je inzet op. Wed 3 x 1 euro gratis en win dus geld met VoetbalPlus.nl en MrBookmaker.com: klik hierVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!